slide3

Vi vil give udviklingshæmmede borgere mulighed for, at tage deres kontaktpædagog med ud hvor alle de gode oplevelser er.

slide2

Vi vil give udviklingshæmmede borgere mulighed for, at tage deres kontaktpædagog med ud hvor alle de gode oplevelser er.

Til personale/ledere

Igennem Ledsager Vikar er det nu muligt, at få sin kontaktpædagog eller andet kendt personale fra bostedet med ud, hvor alle de gode oplevelser er. Det kan være festivaler, familiefester, koncerter, sportsarrangementer, ferierejser eller hvad man måtte lyste.

Det går i al sin enkelthed ud på, at pædagogen får tjenestefri uden løn eller bruger en fridag og bliver ansat som ledsager hos Ledsager Vikar. Efter endt ledsagelse får borgeren tilsendt en regning og når den er betalt, udbetaler vi løn til ledsager.
Vi oplever af og til, at blive stillet overfor spørgsmålet om hvorvidt der er penge mellem borger og pædagog, når man er ledsager gennem Ledsagervikar.
Der er ingen penge mellem borger og ledsager, da det er firmaet Ledsager Vikar der sælger en ydelse til borgeren og det er ligeledes Ledsagervikar der betales ind til og som afregner med sine ansatte.
Når man er ledsager hos os, er man i perioden privat ansat hos Ledsager Vikar og ikke offentligt ansat.